Top 10 Beste Nederlandse apps: 8 Couverts

0

Vroeger stonden op mobiele telefoons alleen de programma’s  die met de telefoon meegeleverd werden: een wekker, calculator en misschien wat kleine spelletjes. Tegenwoordig kunt u uw smartphone uitbreiden met eindeloos veel apps.

Apps zijn kleine programma’s die u op uw telefoon kunt installeren. Er zijn er honderdduizenden. De toepassingen zijn eindeloos: een reis met het OV plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld een goed restaurant in de buurt zoeken.

Oad Business Travel geeft u de komende weken de top 10 van beste Nederlandse apps. Vandaag nummer 8: couverts.

Couverts geeft gebruikers de mogelijkheid om via de app bij restaurants te reserveren. Daarnaast is de app voorzien van een apart tabblad waar de gebruiker zijn favoriete restaurants kan opslaan en laat Couverts de beoordeling per restaurant zien. Een populaire eigenschap van de app is de mogelijkheid om de menukaart in te zien. Ook de prijzen staan bij de gerechten vermeld.

De 10 beste Nederlandse apps, Nu.nl, mei 2013.

Delen

About Author