DAF is een merk dat ontzettend populair is als het op vrachtwagens aankomt. Dit merk heeft inmiddels een hoop indrukwekkende vrachtwagens geproduceerd, maar welke vrachtwagen van DAF is nu eigenlijk het best als we naar de prijs-kwaliteitverhouding kijken? Laten we eerst even vooropstellen dat DAF echt heel veel goede kandidaten heeft, maar verschil moet er nu eenmaal wezen. Heb je een relatief laag budget en wil je echt waar voor je geld? Dan moet je een DAF CF 85 kopen! De DAF CF 85 is namelijk zeer scherp geprijsd, maar is wel ideaal voor in de logistiek. Hier lees je precies waarom.

De DAF CF 85 heeft relatief veel laadruimte

Voor het bedrag dat je voor de DAF CF 85 neertelt, krijg je relatief veel laadruimte. Dat komt doordat DAF deze truck een iets kleinere cabine heeft gegeven. Dat neemt niet weg dat er ook in de cabine van de DAF CF 85 meer dan voldoende ruimte is voor de chauffeur die veel tijd op de weg spendeert. De cabine is ook lichter, en ook dat zorgt ervoor dat de truck meer gewicht bij zich kan dragen. Tevens is ook de motor van de DAF indrukwekkend te noemen. De nieuwste generatie DAF CF 85 kan namelijk een motor hebben van tot wel meer dan 500 PK.

Ook de transportkosten zijn lager

Een DAF CF 85 kopen zal je relatief weinig kosten. Als je erover denkt om een truck aan te schaffen, dan is dit dus een zeer goede keuze. Er zijn echter meer redenen om voor deze truck te gaan. De kosten van het transport zullen ook lager liggen. Dat komt onder andere door het relatief lage verbruik van deze truck. Bovendien is het een feit dat deze truck ook een lange levensduur heeft en dat de truck relatief weinig onderhoud nodig zal hebben.

Al met al is de DAF CF 85 dus een zeer goede keuze als je op zoek bent naar een truck die weinig onderhoud nodig heeft. Wil je een DAF CF 85 kopen? Dan is het zeker interessant om eens na te gaan waar je deze truck kunt krijgen. Er zijn verschillende aanbieders waar je de truck kunt kopen. Koop je deze truck bij de juiste aanbieder, dan is dat iets waar je zeker geen spijt van zal krijgen. Natuurlijk kent DAF meer goede trucks, maar de CF 85 is echt een uniek voertuig.