Zon. Water. Sport. Valencia – Incentive naar Valencia in Spanje

0

Incentive naar Valencia, aan de oostkust van Spanje, de op twee na grootste stad én één van de meest levendige! In deze stad vindt u tal van monumenten, gotische en barokke gevels, betoverende oude wijken en een wervelend uitgaansleven.

Bij Spanje denkt men al snel aan zon, zee en strand maar Spanje heeft nog veel meer te bieden! De stad Valencia is hier een goed voorbeeld van en wordt dan ook hét nieuwe Barcelona genoemd!

Valencia, gelegen aan de oostkust van Spanje, is de op twee na grootste stad én één van de meest levendige! In deze stad vindt u tal van monumenten, gotische en barokke gevels, betoverende oude wijken en een wervelend uitgaansleven. Valencia is vooral beroemd om haar paella en natuurlijk de sinaasappels maar het is tegenwoordig ook een bruisend bolwerk van hippe bars en goede restaurants!

Bedrijfsuitje Spanje?

Delen

About Author