Bedrijfsincentives – Zaak&Reizen magazine 3

0

Bedrijfsincentives worden veelal ingezet om medewerkers of relaties te bedanken voor het leveren van goede prestaties van het afgelopen jaar. In moeilijke tijden is het nog belangrijker om er voor te zorgen dat iedereen met een positieve instelling het nieuwe jaar weer aan de slag gaat. Nu is de perfecte tijd om jouw medewerkers of relaties te trakteren op een winterevent!

4-daagse Finland Incentive

Een ervaring waar je jouw relaties iets unieks laat beleven. 4 Dagen Finland, te combineren met actieve, sportieve maar ook zeker ontspannende elementen die jouw incentive tot iets verrassends en spectaculairs maken!

Finland is een beleving! De bevroren meren met een dikke laag sneeuw, de sledehonden staan voor je klaar, de sauna is al warm. De inspirerende wuivende bossen in de zomer, het najaar vol paddenstoelen die tijdens een wandeling geplukt worden. Veel uitdagende activiteiten midden in de natuur, ga je mee?

Tijdens deze 4-daagse incentive in Finland kun je in de winter een snel stromende rivier in ijzige condities oversteken. Maak kennis met humoristische Finse veldspellen waarbij je relaxt en nader tot elkaar komt. En wat dacht je van een tocht met een sneeuwscooter en een heerlijke winterse picknick? Of ervaar de kracht van de natuur door je te laten verplaatsen per hondenslee, een beleving om niet te vergeten! Je kunt kiezen uit een herfst- of winterarrangement. Tijdens de activiteiten word je voorzien van beschermende kleding en materialen, de activiteiten worden begeleid door zeer ervaren wildernisgidsen.

Geniet van de Finse bossen tijdens een sneeuwschoenwandeling en creëer je eigen pad. Maak een kampvuur en geniet van de wildernissnack met kampvuurkoffie. Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Maak gebruik van de enige echte Finse rooksauna. Ook is er een jacuzzi met uitzicht over het water en een ontspanningsruimte met openhaard. En uiteraard een ijswak om in te springen, wie durft?

Kijk hier voor meer informatie over deze 4-daagse Finse incentive.

Middeleeuws spektakel in Brugge – 2 daagse reis naar België

Voor de ultieme Middeleeuwse sensatie ga je naar Brugge. De gehele binnenstad is een sprookje! De fantastisch bewaard gebleven stad schopte het al eens tot culturele hoofdstad van Europa. Terrassen zijn er in overvloed, vooral aan de markt en de Burg. Ontdek Brugge op een originele manier!

Je krijgt een rondleiding door historisch Brugge en er wordt een rondvaarttocht gemaakt over de Reien. Een tour door de grachten van Brugge. Ter afsluiting van deze tour krijg je een rondleiding in de plaatselijke bierbrouwerij. Je kunt lekker shoppen in de prachtige winkelstraatjes of gezellig een drankje doen op de verschillende terrasjes.

‘s Avonds ga je met jouw gezelschap genieten van het Middeleeuws spektakel diner in een oude kerk. Jullie zijn uitgenodigd op het huwelijksfeest van Karel de Stoute. Monniken, riddergevechten, dansende jonkvrouwen, een vuurspuwer en roofvogels worden bijgestaan door een bourgondisch diner. Laat weten of je een jarige of jubilaris in jouw gezelschap hebt, dan kunnen we hem of haar op ludieke wijze in het zonnetje zetten! Na afloop van de feestavond word je weer naar je hotel gebracht. De liefhebbers kunnen nog gebruik maken van de hotelbar of het uitgaansleven verkennen.

De tweede dag kan er na het ontbijtbuffet uitgewaaid worden aan het strand van Oostende of een wandeling worden gemaakt door de stad. Optioneel kun je verschillende activiteiten organiseren zoals strandzeilen, ultimate frisbee, vliegeren of een teambuildingsprogramma bij een oud Fort. Ter afsluiting wordt er gezamenlijk geluncht om vervolgens met de touringcar huiswaarts te gaan.

Kijk hier voor meer informatie over het Middeleeuws spektakel in Brugge.

Weekendje skiën, sleeën en gezellig après-skiën
In het Sauerland kun je in de winter geweldige groepsactiviteiten beleven. Van een fakkelwandeling tot een spectaculaire rit op de skibock. Het Sauerland is bij uitstek een goede locatie voor actie, sport en fun. Een fantastische streek dus om je goed uit te leven met collega’s.

Reis samen af naar het prachtige Sauerland. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten zoals les of vrij skiën/snowboarden, langlaufen en wandelen. Maar je kunt ook speedbuggyen, downhillsteppen en sleeën. Of volg een GPS-tocht door de bossen. Onderweg worden allerlei teamactiviteiten gedaan; spinnenweb, tangram, sneeuwpop bouwen etc. Een leuk weekendje skiën, sleeën en après-skiën samen met je collega’s!

Kijk hier voor meer informatie over het weekendje skiën, sleeën en gezellig après-skiën.

 

Bekijk hier nog meer bedrijfsincentives of bel 0800-7807807 voor meer informatie. 

Uit het Zaak&Reizen magazine, uitgave 3 – december 2011

 

Delen

About Author