De  zakelijke dienstverlening is een mooie business, maar ook een harde business. Je kan zo afgerekend worden op de kleinste dingen. Ik werk zelf al jaren met plezier in deze sector, maar ben daarbij wel door schade en schande wijs (en succesvol) geworden. 1 van de grootste missers waar ik ooit op afgerekend ben door mijn vorige werkgever, was mijn kleding en dan in het bijzonder mijn schoenen. Ik heb daar natuurlijk ontzettend veel van geleerd, waardoor ik nu er altijd tip-top uitzie en er voor zorg, dat mijn schoenen altijd bij mijn outfit passen. Zodoende ben ik bij de herenschoenen van Phillippe model uitgekomen.

Veelzijdig

Wat mij vooral aansprak aan de schoenen van Philippe model, was de veelzijdigheid. Aangezien ik verschillende kleuren pakken heb, zocht ik schoenen die goed te combineren waren met verschillende stijlen. Zo hoefde ik niet ontzettend veel schoenen aan te schaffen en kon ik het bij twee paar houden die ik zowel privé als zakelijk kan dragen. Ik ben namelijk geen modefreak of iets dergelijks. Maar wel zie ik het belang in van een representatief voorkomen waarbij ik met name een stijl wil uitdragen die zakelijk, doch onderscheidend is. Veelzijdigheid is naast elegantie en een klassieke uitstraling, iets wat ik belangrijk vind in de schoenen die ik draag. Ik heb lang gezocht, verschillende merken uitgeprobeerd, maar elke keer was het net niet wat ik nodig had. Ik kwam er toch achter dat ik dan weer een extra paar moest kopen voor mijn casual kleding, en ik had daar niet zo veel zin in. Toen ik de schoenen van Philippe model echter had gevonden, hoefde dat niet meer! Ik draag ze nu echt overal en altijd!

Mijn favorieten

De collectie van Philippe model is best groot en er zitten allerlei leuke schoenen tussen. Mijn favoriete schoenen van Philippe model zijn toch wel het model Tropez in zwart/blauw leren uitvoering en de zwarte dunkings! Ze zijn beiden van leer en heerlijk gevoerd. Ze lopen zo lekker, dat ik ze thuis vergeet uit te doen. Ze staan ontzettend goed onder een blauw krijt-pak of een camel-bruine nette broek met wit overhemd er boven. Dit zijn van alles wat ik draag, mijn favoriete outfits en ik ben niet de enige ;). Mijn vriendin vindt mij onweerstaanbaar wanneer ik mijn camel bruine broek met wit overhemd en Philippe model herenschoenen er onder draag. Dus naast het zakelijk succes dat ik bereik, heb ik ook nog succes bij mijn eigen vriendin! Wat wil een man nog meer?