Het ondergoed van Calvin Klein is erg populair onder zowel de mannen als onder de vrouwen. De eenvoud van de ontwerpen geeft de onderbroeken een simpele, maar toch een stoere uitstraling. De Calvin Klein boxers onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm van de onderbroek. De onderbroeken zijn er in verschillende modellen, maar beschikken allemaal over hetzelfde draagcomfort. Dat is een van de belangrijkste kenmerken die de Calvin Klein boxers hebben. Vanuit eigen ervaring kan ik bevestigen dat ze inderdaad ontzettend comfortabel zitten. In dit blog vertel ik over de oorsprong van het merk Calvin Klein, wat de kenmerken zijn van de Calvin Klein boxers en waar je deze online het beste kunt kopen.

Oorsprong van Calvin Klein

Calvin Klein is sinds 1968 een Amerikaans merk en modehuis. Het is ontworpen door Amerikaans modeontwerper Calvin Richard Klein. Het merk werd in de jaren 70 bekend door zijn merkjeans en door zijn collecties in zowel de dames- als herenmode. In de jaren 80 lanceerde het merk ook een collectie op de markt van het ondergoed. Hiermee had Calvin Klein een grote impact op de markt van het ondergoed. In de jaren daarna heeft het merk zich enorm ontwikkelt. Eind 2002 kwam Calvin Klein terecht in de portefeuille van PVH. Dat is een van ‘s werelds grootste kledingbedrijven. Dat zorgde ervoor dat de ontwerper Calvin Klein zelf niet meer betrokken was bij het merk en het modehuis.

Kenmerken van de Calvin Klein boxers

De modieuze boxers van Calvin Klein staan bekend om hun hoge kwaliteit en om de perfecte pasvormen. Al het ondergoed is gemaakt van stretch katoen. Het bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit elastaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat de boxers van Calvin Klein goed aansluiten op de huid. Het zachte katoen en de dubbele uitvoering van het kruis laten de boxers enorm comfortabel zitten. De Calvin Klein boxers zijn er in verschillende modellen, maar beschikken allemaal over het hoge draagcomfort. Verder staan de boxers bekend om hun elegante uitstraling door hun brede tailleband en het ingeweven logo.

Bestel je Calvin Klein boxers eenvoudig online

Je hoeft voor het kopen van Calvin Klein boxers niet de deur uit. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen. Op Hemdvoorhem.nl bestel ik altijd mijn Calvin Klein boxers. Daar beschikken ze altijd over de beste aanbiedingen en over de nieuwste items. Zelf kies ik vaak voor een 3-pack. Bovendien zijn de boxers beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Voel je vrij om een kijkje te nemen naar hun ruime assortiment.