Gemakkelijk vergaderen en overnachten bij Schiphol met buitenlandse gasten!

0

Heeft u binnenkort een vergadering, waarbij veel mensen vanuit het buitenland moeten komen? Om tijd en moeite zo efficiënt mogelijk in te delen  doet u er slim aan een vergader- en overnachtingslocatie te boeken dichtbij Schiphol.

Om het u wat makkelijker te maken hebben wij een top 2 samengesteld met zakelijke vergader- en overnachtingslocaties dichtbij Schiphol.

Experience package in Amsterdam Airport
Met 15 goed uitgeruste en mooi vormgegeven vergaderzalen biedt het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport talloze mogelijkheden voor conferenties, vergaderingen en andere evenementen. Het Hotel beschikt over 279 ruime kamers.

Vergaderen in het conference hotel in Amsterdam
Park Plaza Amsterdam Airport is hét conference hotel in de omgeving van Schiphol. Met haar 342 kamers en vergaderfaciliteiten van 10 tot 800 personen biedt het alle flexibiliteit die uw meeting behoeft. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A9 en A4, biedt meer dan 250 parkeerplaatsen en heeft een gratis shuttle service die u rechtstreeks van Schiphol naar het hotel brengt. 

Delen

About Author