KLM als eerste bereikbaar via LinkedIn

0

Vanaf heden is KLM 24/7 beschikbaar voor klanten via LinkedIn.

De LinkedIn service is bedoeld voor algemene en vluchtgerelateerde vragen, zoals het omboeken van een ticket, extra bagage of stoelreserveringen. Vliegmaatschappij KLM is de eerste ter wereld die klantenservice aanbiedt via LinkedIn. De keuze om LinkedIn te gebruiken is volgens Martijn van der Zee, Senior Vice President E-Commerce een strategie om te zijn waar hun klanten ook zijn.

Via zakelijke blogs en posts worden de huidige volgers (70.000) op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, vacatures en productinformatie. Momenteel wordt KLM wekelijks al ruim 35.000 keer genoemd op social media, waarvan gemiddeld genomen 4.500 met vragen die 24/7 beantwoord worden in een van de volgende tien talen: Nederlands, Engels, Duits, Noors,  Japans, Russische, Frans, Spaans, Portugees of Italiaans.

Delen

About Author