Sluit nu uw Doorlopende Zakenreisverzekering af

0

Gaat u regelmatig om zakenreis? Allianz Global Assistance heeft een verzekering speciaal voor iedereen die regelmatig op reis gaat voor zaken. Er is geen reden om je zorgen te maken, met de Doorlopende Zakenreisverzekering hoef je alleen je aandacht bij het doel van je reis te houden.

Enkele voordelen van deze zakenreisverzekering:

– Je kunt de Doorlopende Zakenreisverzekering op basis van jouw eigen wensen samenstellen. Naast de standaard dekking kun je de verzekering aanvullen met allerlei extra dekkingen. De Doorlopende Zakenreisverzekering heeft een Comfort en Premium optie, dus je betaald precies voor al jouw reisgewoonten die je gedekt wilt hebben.

–  Met eigen alarmcentrales in 34 verschillende landen is Allianz de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De beste hulp in nood is altijd aanwezig, door een internationaal netwerk dat bestaat uit meer dan 400.000 hulpverleners.

– Stel je voor dat je je vlucht mist of je raakt je bagage kwijt. De Persoonlijke Reisassistent kan bijvoorbeeld direct vertellen of er nog andere vluchten zijn. Met Geld Service kom je niet zonder geld te zitten als je je portemonnee kwijt raakt of om andere redenen niet bij je geld kan. Bij één van de 400.000 kantoren van Western Union wordt er tijdelijk een geldbedrag beschikbaar gemaakt voor jou. Dit is een gratis dienst als je ook kiest voor Bagagedekking.

– De verzekering geldt niet alleen voor zakenreizen. Ook privéreizen kunnen verzekerd worden. De dekkingen waar je voor kiest bij je zakelijke verzekering gelden ook tijdens privéreizen als je kiest voor de module ‘privéreizen’. De dekkingen Uitbreiding zakelijke bagage en Annulering zakelijke reizen vallen hierbij buiten de boot.

– Zodra je een eigen account hebt aangemaakt op www.assistant-services.nl kun je laten weten waar je je bevindt tijdens de zakenreis. Stel er doen zich problemen voor in dat land als een natuurramp of politieke onrust, krijg jij hier direct een sms of e-mail over. Vaak nog voor het op de radio is geweest.

– Met behulp van stickers en labels met unieke ID-codes is jouw verloren bagage in een mum van tijd teruggevonden. Zodra iemand jouw eigendommen vindt, kan hij/zij bellen naar het telefoonnummer op het label. Jij komt dan in contact met de vinder en wordt ervoor gezorgd dat jij je spullen zo snel mogelijk weer terug hebt.

Ben je een eigennaar van een bedrijf en wil jij graag al jouw medewerkers verzekeren voor jullie op zakenreis gaan? Allianz Global Assistance heeft de Collectieve Zakenreisverzekering. Deze verzekering is geschikt om meerdere mensen van één bedrijf te verzekeren voor zakelijke reizen.

Delen

About Author