Het vliegtuig, de trein of de auto naar Duitsland?

0

Duitsland blijft de favoriet in zakenreizen onder Nederlanders, gemiddeld gaan er 1,3 miljoen zakenreizen per jaar naar Duitsland. Het is handig om te weten hoe je daar het snelst en voordeligst komt. Daarom heeft u hier een paar tips op een rij om in verschillende Duitse steden te komen.

Berlijn
Per vliegtuig is de goedkoopste aanbieder EasyJet. U vliegt vanaf Rotterdam naar Berlijn in 1 uur en 25 minuten voor maar €150,- u verblijft dan twee nachten en drie dagen in Berlijn

Per trein kunt u het beste vertrekken met de NS Highspeed. Deze trein vertrekt vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Een retour ticket kost gemiddeld €150,- de treinreis duurt wel gemiddeld 6 uur.

De auto is het goedkoopste vervoersmiddel, u bent binnen zes en een half uur in Berlijn. De prijs voor een benzine auto is €96,- en de prijs voor een diesel is €69,- dit is berekend vanaf Utrecht.

 

Frankfurt
Per vliegtuig naar Frankfurt, niet veel mensen zullen dit doen omdat het niet heel erg ver weg ligt. Toch gaan er vluchten vanaf Amsterdam naar Frankfurt. Een vlucht duurt een uur en 10 minuten, bij de goedkoopste aanbieder Lufthansa is een ticket €208,-

Per trein kunt u het beste vertrekken met NS Highspeed. De trein vertrekt vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Met de goedkoopste optie heeft u wel vier keer een overstap, maar u bent wel voor €108,- in gemiddeld vier uur in Frankfurt.

De auto is het goedkoopste vervoersmiddel, u bent binnen vier uur in Frankfurt. De prijs voor een benzine auto is €60,- en de prijs voor een diesel is €43,- dit is berekend vanaf Utrecht.

Hamburg
Vliegen naar Hamburg gaat alleen vanaf Düsseldorf. Het duurt ongeveer 55 minuten en de prijs is €129,- u vliegt dan met Germanwings.

Per trein bent u binnen vijf uur in Hamburg, de kosten zijn €98,- voor een retour ticket en u kunt vertrekken vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

De auto blijft ook hier het voordeligst. U bent voor €63,- benzine in Hamburg en voor €46,- diesel. De reis duurt gemiddeld vier uur vanaf Utrecht.

 

Er zijn altijd voordelige aanbiedingen bij de NS let hier dus goed op voor u boekt. De auto blijft het voordeligst maar u moet het er voor over hebben om grote stukken te rijden in het buitenland. Als u met het vliegtuig gaat, komt u heel snel aan maar u bent ook een hoop geld kwijt. 

Delen

About Author