Parkeer en verhuur uw auto op Schiphol

0

Als u met het vliegtuig op reis gaat, kost het parkeren vaak nog meer dan dat de reis zelf heeft gekost. Er is nu een nieuw concept ontwikkeld door Niels de Greef dat ParkFlyRent heet, als u uw auto hier afgeeft tijdens uw zakenreis wordt de auto verhuurd en gewassen.

Een normaal autoverhuur bedrijf is vaak heel duur, dit is begrijpelijk omdat het bedrijf de auto aan moet schaffen, de auto moet onderhouden en er moet wegenbelasting betaald worden.

Het nieuwe bedrijf verhuurd de auto´s alleen aan gescreende huurders, de auto wordt gewassen, staat veilig geparkeerd en u kunt er ook nog geld door verdienen als hij verhuurd wordt. Het huren bij ParkFlyRent is gemiddeld 30 procent goedkoper dan bi de gemiddelde autoverhuurders.

Het geld verdienen gaat vrij makkelijk, de gereden kilometers worden bij elkaar opgeteld, en hier wordt 50 kilometer per dag vanaf getrokken. Van het aantal kilometers dat overblijft wordt €1,- voor elke 10 kilometer aan u uitgekeerd, ook kunt u er voor kiezen om het bedrag te schenken aan een goed doel.

Bent u bang dat er iets gebeurd met uw auto? Dat is niet nodig, als u op vakantie bent wordt u eigen autoverzekering tijdelijk overgenomen door de verzekeringspolis van ParkFlyRent. Als uw auto toch nog in de prak wordt gereden krijgt u tien procent boven op de dagwaarde vergoed van het bedrijf.

In de toekomst verwacht het bedrijf veel winst te maken. De hoop is gevestigd op meerdere locaties in Europa, zodat u op uw bestemming een gestalde auto huurt van ParkFlyRent.

Delen

About Author