Sofitel Dubai beste zakenhotel

0

Het Sofitel Dubai Jumeirah Beach, onderdeel van de Franse Accor Group, is gekozen als beste vijfsterren zakenhotel in Dubai tijdens de achtste Mena Travel Awards 2013 in Dubai. Het betreffende Sofitel is voor het tweede jaar op rij het beste uit de bus gekomen in de categorie zakenhotels.

De hoge mate van service, ‘state-of-the-art’ conferentiefaciliteiten en een inspirerend vergaderconcept maken Sofitel Dubai Jumeirah Beach maken het hotel de beste plaats voor vergaderingen en evenementen in Dubai, meldt het juryrapport.

Sofitel Dubai Jumeirah Beach heeft 438 kamers en suites met uitzicht op zee. Het heeft verder zes restaurants en bars, een zwembad met zeezicht en een health club met saunafaciliteiten.

Sofitel Dubai beste zakenhotel, Zakenreisnieuws, mei 2013.

Delen

About Author