Nieuw vijfsterrenhotel Hyatt in Amsterdam

0

Aedes Real Estate en de Amerikaanse hotelketen Hyatt realiseren aan de Sarphatistraat in Amsterdam een nieuw vijfsterrenhotel, het Hyatt Regency Amsterdam. Dat hebben de bedrijven deze week bekendgemaakt. De bouw, in het voormalige Emma Kinderziekenhuis, begint volgend jaar en wordt in 2015 afgerond.

Het hotel krijgt 211 kamers, waarvan vijftien suites, en bevat alle voorzieningen die mogen worden verwacht van een internationaal vijfsterrenhotel van Hyatt: vergaderzalen, lobby, bar, restaurant en spa/fitness. Met de verbouwing is naar verluid meer dan vijftig miljoen euro gemoeid. Hyatt exploiteert wereldwijd 143 Regency’s.

Na het vorig jaar geopende Andaz is dit het tweede vijfsterrenhotel van Hyatt in Amsterdam. De Amerikaanse groep gaat vanaf 2015 in een Hyatt Regency exploiteren.

Het Emma Kinderziekenhuis werd in 2009 al door vastgoedontwikkelaar Aedes gekocht. Hyatt heeft een huurovereenkomst voor 25 jaar getekend.

Nieuw vijfsterrenhotel Hyatt in Amsterdam, Zakenreisnieuws, mei 2013.

Delen

About Author