Glasgow 2014 stelt ATP Event Experts aan als reisorganisatie voor de Gemenebestspelen

0
Glasgow 2014 heeft aangekondigd dat ATP Event Experts, onderdeel van de ATPI Group, is aangesteld als reisorganisatie voor de Gemenebestspelen van 2014 in Glasgow. ATP Event Experts, dat vanuit het hoofdkantoor van het Glasgow 2014 Commonwealth House zal opereren, werkt voor de Spelen samen met organisaties uit de reis- en accommodatiebranche. Deze belangrijke aanstelling zal ertoe bijdragen dat Glasgow 2014 en Schotland in 2014 gereed zijn om de wereld welkom te heten.

Sinds 1984 bieden de ATPI Group en haar gespecialiseerde event management divisie ATP Event Experts, diensten op het gebied van corporate hospitality, reizen en evenementen. Zij is onder meer betrokken bij een verscheidenheid aan internationale sportevenementen, waaronder de UEFA Champions League, de Rugby World Cup en – sinds 1997 – tien Olympische en Paralympische Zomer- en Winterspelen.

Een essentieel onderdeel van de overeenkomst is dat ATP Event Experts verantwoordelijk zal zijn voor het beheer en de verkoop van verscheidene bezoekersarrangementen voor de Gemenebestspelen, door bezoekers een one-stop shop met gecombineerde pakketten voor tickets, accommodaties en reizen te bieden. Als officiële leverancier van Glasgow 2014 Spectator Packaging zal de reisorganisatie nauw samenwerken met VisitScotland en Glasgow City Marketing Bureau om de organiserende stad en het land te promoten. Het doel is bezoekers te stimuleren meer uit te geven en hun verblijf te verlengen. En te realiseren  dat bezoekers ook andere delen van Schotland bezoeken om zo het toerisme en economische voordelen van het organiseren van de Spelen te stimuleren. ATP Event Experts zal VisitScotland en Glasgow City Marketing Bureau bovendien assisteren bij het promoten van de organiserende stad en het land.

Tijdens de Spelen zal 24 uur per dag een helpdesk beschikbaar zijn om eventuele problemen en verzoeken met betrekking tot accommodaties en reizen op te lossen of af te handelen. Daarnaast zal ATP Event Experts specifieke diensten leveren om te kunnen voorzien in de aanzienlijke accommodatie- en reisbehoeften van alle bij de Spelen betrokken personen, sponsors en bezoekende media. Ook wordt door ATP Event Experts binnen de internationale zone van het atletendorp een reisbureau ingericht dat tijdens de Spelen geopend is voor atleten en teamofficials.

David Grevemberg, Chief Executive van Glasgow 2014: “Ik ben bijzonder blij met ATP Event Experts als onze reisorganisatie. We verheugen ons op de samenwerking met een bedrijf dat al bij tal van internationale evenementen ruimschoots heeft aangetoond waartoe het in staat is op het gebied van reis- en evenementservices. Er zullen duizenden internationale toeristen en bezoekers afkomen op het grootste sportieve en culturele evenement dat ooit heeft plaatsgevonden in Schotland. ATP wil nauw samenwerken met de Schotse toerismebranche om de organiserende stad en het land van de twintigste Gemenebestspelen te promoten. De expertise van ATP Event Experts zal niet alleen ten goede komen aan de Gemenebestspelen van 2014 in Glasgow, maar hun ondersteuning zal er tevens toe bijdragen dat we alle mogelijkheden zullen benutten om bezoekers optimaal kennis te laten maken met Schotland.”

Delen

About Author