Top 10 Beste Nederlandse apps: 7 NS Reisplanner Xtra

0

Vroeger stonden op mobiele telefoons alleen de programma’s  die met de telefoon meegeleverd werden: een wekker, calculator en misschien wat kleine spelletjes. Tegenwoordig kunt u uw smartphone uitbreiden met eindeloos veel apps.

Apps zijn kleine programma’s die u op uw telefoon kunt installeren. Er zijn er honderdduizenden. De toepassingen zijn eindeloos: een reis met het OV plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld een goed restaurant in de buurt zoeken.

Oad Business Travel geeft u de komende weken de top 10 van beste Nederlandse apps. Vandaag nummer 7: NS Reisplanner Xtra.

De officiële app van de NS wordt grotendeels ontwikkeld op basis van de feedback van gebruikers. Toen NS de sectie mijn reizen uit de app haalde, werd de functie na veel klachten weer snel teruggeplaatst. Ook de informatie die de app laat zien is enorm actueel. Als een trein vertraging heeft, wordt het veelal eerder op de app dan op de stationsborden getoond.

De 10 beste Nederlandse apps, Nu.nl, mei 2013.

Delen

About Author